«Elskede søster. Vi vil alltid være en for lite»

Anna Kristin Gillebo Backlund (30) ble drept på jobb. Svært mange har møtt opp for å vise henne den siste ære.

SAVNES: Hauketo-Prinsdal kirke er sirlig pyntet under Anna Kristin Gillebo Backlunds bisettelse. Mange har levert en hilsen til sosionomen og miljøarbeideren, som ble drept på jobb. 
Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
SAVNES: Hauketo-Prinsdal kirke er sirlig pyntet under Anna Kristin Gillebo Backlunds bisettelse. Mange har levert en hilsen til sosionomen og miljøarbeideren, som ble drept på jobb. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUKETO-PRINSDAL KIRKE (Dagbladet): Anna Kristin Gillebo Backlund (30), som for ei drøy uke siden ble drept av ei 15-årig jente på en ungdomsinstitusjon i Asker, bisettes i dag fra hjemkirka Hauketo-Prinsdal, helt sør i Oslo. Allerede en time før seremonien startet klokka 13, hadde svært mange sørgende møtt opp for å vise sosionomen og miljøarbeideren den siste ære.

«Elskede søster. Vi vil alltid være en for lite», lyder hilsenen fra Backlunds søsken. «Kjære vår dyrebare datter Anna Kristin. Takk for all omsorg og kjærlighet du har gitt oss. Du var umistelig, og savnet av deg er så stort», er hilsenen fra foreldrene. «Din for evig! Andreas», skriver ektemannen.

400 stoler Kirkerommet er sirlig pyntet med en mengde hvite blomster og en rekke hilsener fra familie, venner og kolleger, fra så forskjellige steder som Majorstuen skole og Hongkong og Macau lutheranske kirke; Backlund ble født i Hongkong, men vokste opp i Norge.

Framme ved alteret står 30-åringens kiste, ved siden av står et portrettfoto av henne opplyst av hvite stearinlys. Hilsenen fra ektemannen henger på enden av kista.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer