Elskerinne forteller alt

Alex Polier (24) skal i et tv-intervju ha fortalt om sin romanse med presidentkandidat John Kerry. TV-stasjonen som sitter på tapen vil ikke sende den.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge The Sun gjorde Alex Polier et intervju med et uidentifisert amerikansk tv-nettverk i desember i fjor. I intevjuet forteller 24-åringen om sitt forhold til demokratenes presidentutfordrer John Kerry. Hun skal ha bekreftet at de to skal ha hatt et forhold, men at dette foreløpig ikke lar seg bevise. Det er også grunnen til at intervjuet ikke er sendt.

Men The Sun skriver at tv-kanalen jobber med å kunne dokumentere Poliers uttalelser. Føler de at de kan det vil intervjuet trolig bli sendt. John Kerry har hele tiden nektet for at han har hatt noen affære med Alex Polier, men skulle det vise seg å stemme kan hans sjanser til å stille til valg mot George Bush svekkes kraftig.

Forholdet mellom Kerry og Polier skal ha oppstått våren 2001 og vart i to år. I ettertid skal kvinnen ha fortalt venner om forholdet, men hun har problemer med å bli trodd. I dag oppholder hun seg i Kenya, et sted Kerry skal ha foreslått at hun reiste, sier hennes venner til The Sun.

Men i følge det afrikanske nettstedet Daily Nation oppholder Polier seg i Kenyas hovedstad Nairobi, fordi hennes forlovede jobber der. Også hans foreldre bor i Kenya, men de er opprinnelig fra Israel.

Alex Polier hadde en praktikantstilling ved kontoret til John Kerry for noen år siden. Hun skrev også artikler for nyhetsbyrået AP. Det var nettstedet Drudgereport.com som først skrev om den angivelige affæren til Kerry. Det er samme nettsted som først omtalte og avslørte Lewinsky-saken, som rammet Bill Clinton.

En uidentifisert venninne av Alex Polier sier i et intervju at affæren-ryktene ikke vil forsvinne. Venninnen, som 24-åringen skal ha betrodd seg til, sier at det som skjedde mellom Kerry og Polier er langt mer alvorlig enn hva som så langt har kommet fram.

John Kerry tar det hele med stor ro, i hvertfall foreløpig. Da han i et radiointervju ble bedt om å kommentere det alle snakket om, men som ingen foreløpig hadde skrevet om, så sa Kerry:

- Vel, det er ingenting å skrive om. Det er ingenting å snakke om. Jeg er ikke bekymret for det.

<B>ROLIG: Presidentkandidat John Kerry.