Elskerinne nummer tre dukker opp

Tidligere elskerinner faller stadig ut av kongressmann Gary Condits skap. Sist ut i rekka er den da 18-årige datteren til en pinsevennprest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forholdet skal ha pågått for sju år siden, og tok slutt da 18-åringen ikke ville mer. Etterpå ba Condit henne om å aldri fortelle noen om affæren.

Pinsevennprest Otis Thomas, som har gått ut med opplysningene, sier han bare gjengir hva datteren har fortalt ham. Datteren på sin side har nektet å kommentere opplysningene. Det føderale politiet, FBI, har allerede avhørt presten. De kommer trolig også til å kalle inn datteren til avhør, melder The Washington Post.

Nr.3

Det moralske nettet snører seg stadig tettere rundt det demokratiske kongressmedlemmet Gary Condit. Thomas' datter er elskerinne nummer tre som kommer fram i full amerikansk offentlighet.

Den gifte Condit er fra før av i politiets søkelys i forbindelse med forsvinningen til 24 år gamle Chandra Ann Levy. 24-åringen som jobbet som praktikant i Condits stab har vært sporløst forsvunnet siden 30. april. Etter lenge å ha nektet, innrømmet Condit sist fredag i politiavhør at han og Levy hadde et seksuelt forhold.

Politiet foretok i går en tre timer lang undersøkelse av Condits leilighet i Washington for å avdekke eventuelle spor som kan knytte han til forsvinningen. Han har ikke status som mistenkt, men politiet ønsker at han gjennomgår en løgndetektortest.

Den sterkt konservative Condit var en av få demokrater som støttet riksrettkravet mot tidligere president Bill Clinton. Han har også tatt til orde for at de ti bud skal slås opp på veggene i alle offentlige bygninger i USA.

Condit har alibi for selve dagen for forsvinningen. Da var han sammen med sin kone. Likevel er det en utbredt oppfatning blant menigmann i USA om at han vet mer enn han forteller.

Kinky sex

Rett etter at forsvinningssaken ble kjent i media sto flyvertinnen Anne Marie Smith, fram med sin historie. Hun har fortalt at hun hadde et ett-årig forhold til Condit som tok slutt i mai.

Smith har ikke skjermet offentligheten for friske detaljer og har fortalt at Condit foretrakk sex av det litt avanserte slaget. Blant annet fant hun sammenbundne slips under senga hans, noe hun tror har blitt brukt til å binde folk med.

- Mot slutten av forholdet begynte Anne Marie å bli bekymret. Hun oppdaget seksuelle tilbøyeligheter som hun ikke ville ha noe med å gjøre, fortalte Smiths advokat Jim Robinson til Fox News mandag kveld. Condit har innrømmet også dette forholdet, som pågikk til like etter Chandrys forsvinning.

I ettertid skal Condit også ha bedt Smith om å benekte forholdet.

I går hadde Smith et lengre møte med FBI, der hun fortalte om forholdet til Condit. Etterpå sa hun på amerikansk fjernsyn at hun hadde fortalt etterforskerne «et par ting de ikke visste», uten å gå nærmere i detalj.

MEDIETRYKK: Mediepresset blir stadig tøffere, ettersom nye elskerinner ramler ut av skapet til kongressmannen.<br>Foto: SCANPIX/REUTERS
<B>FORTALTE OM FORHOLD: </B>Rett etter at forsvinningssaken ble kjent sto flyvertinnen Anne Marie Smith fram og fortalte at hun hadde et ett-årig forhold til Condit. Hun trakk seg unna på grunn av sexvanene hans.<br> Foto: SCANPIX/FOX NEWS
<B>MORALSK:</B>Condit har tatt til orde for at de ti bud skal slås opp på veggene i alle offentlige bygninger i USA. <br>Foto: SCANPIX