Elskerinne nummer tre dukker opp

Tidligere elskerinner faller stadig ut av kongressmann Gary Condits skap. Sist ut i rekka er den da 18-årige datteren til en pinsevennprest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forholdet skal ha pågått for sju år siden, og tok slutt da 18-åringen ikke ville mer. Etterpå ba Condit henne om å aldri fortelle noen om affæren.

Pinsevennprest Otis Thomas, som har gått ut med opplysningene, sier han bare gjengir hva datteren har fortalt ham. Datteren på sin side har nektet å kommentere opplysningene. Det føderale politiet, FBI, har allerede avhørt presten. De kommer trolig også til å kalle inn datteren til avhør, melder The Washington Post.

Nr.3

Det moralske nettet snører seg stadig tettere rundt det demokratiske kongressmedlemmet Gary Condit. Thomas' datter er elskerinne nummer tre som kommer fram i full amerikansk offentlighet.

Den gifte Condit er fra før av i politiets søkelys i forbindelse med forsvinningen til 24 år gamle Chandra Ann Levy. 24-åringen som jobbet som praktikant i Condits stab har vært sporløst forsvunnet siden 30. april. Etter lenge å ha nektet, innrømmet Condit sist fredag i politiavhør at han og Levy hadde et seksuelt forhold.

Politiet foretok i går en tre timer lang undersøkelse av Condits leilighet i Washington for å avdekke eventuelle spor som kan knytte han til forsvinningen. Han har ikke status som mistenkt, men politiet ønsker at han gjennomgår en løgndetektortest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer