Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Elsket trening, ballett og å hjelpe andre

Connie (20) meldte seg på Frøken Norge i hemmelighet. Natt til søndag ble hun funnet drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Constansa «Connie» Hernandez, som ble funnet drept ved 03-tida natt til søndag, forteller i en video publisert hos Seher.no om hvorfor hun ønsker å bli Frøken Norge, om framtidsplanene og hva hun liker å gjøre.

- Hei hei, alle sammen, hilser hun.

Mote og shopping - Til daglig går jeg på videregående skole. der går jeg på samfunnsøkonomi. Grunnen til at jeg går der er at jeg vil bli sykepleier. Det vil jeg fordi det arbeidet går ut på å hjelpe andre mennesker, noe jeg vet jeg vil trives svært godt med, forteller Hernandez i den sterke videoen.

Connie forteller at hun interesserer seg for mote, og at hun - som de fleste jenter - elsker å shoppe.

- Og jeg synes det er veldig moro å bake, forteller hun på videoen hos Seher.no.

- Min store lidenskap er musikk, spesielt 80-tallsmusikk.

Trente ballett - Jeg liker veldig godt å trene, og er veldig interessert i klassisk ballett. Det er en dans alle burde se en gang. Jeg danset det før, men på grunn av dårligere tid måtte jeg slutte, forteller Connie - som virker trygg og rolig foran kamera.

- Siden jeg var liten jente har jeg alltid drømt om å være med på Miss Universe eller Miss World. Jeg er svært takknemlig at jeg er valgt ut av 200 (som søkte). Hvis jeg vinner Frøken Norge vil jeg bli en meget god representant både for Norge og meg selv.
Ardiana Nicki, ei nær venninne av Hernandez, forteller at 20-åringen holdt modelldrømmen litt for seg selv.

Hemmelighet - Det med Frøken Norge var noe hun meldte seg på litt i hemmelighet. Det var ikke noe hun fortalte til andre, sier Nicki til Dagbladet.   - Som mange andre unge jenter drømte vel også Connie om å bli modell. Nå ville hun se om hun kom videre og det gjorde hun. Jeg tror hun syntes det var gøy, sier Nicki.   Hun forteller at avdøde nå var i ferd med å fullføre hudpleieutdannelsen, og at hun i neste omgang ønsket å studere make up og hudpleie i Danmark.
En 21-åring fra Kristiansand er siktet for drapet. Han ble pågrepet under dramatiske omstendigheter ved 04-tida natt til søndag, og deretter fraktet til sykehus etter at han forsøkte å skade seg selv.

VILLE BLI SYKEPLEIER: Hernandez forteller at hun gikk på samfunnsøkonomisk linje på videregående. Foto: Seher.no.
VILLE BLI SYKEPLEIER: Hernandez forteller at hun gikk på samfunnsøkonomisk linje på videregående. Foto: Seher.no. Vis mer
DANSET BALLETT: Hernandez forteller hun var svært glad i å trene.  Foto: Seher.no.
DANSET BALLETT: Hernandez forteller hun var svært glad i å trene. Foto: Seher.no. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media