Elskovssyk Batman bommet - på senga

SIENA, Italia (NTB-DPA): En 50 år gammel mann fra den italienske byen Siena ville piffe opp elskovslivet ved å kle seg ut som tegneseriehelten Batman og kaste seg ned på sin kjæreste fra toppen av en høy kommode. Men mannen bommet på senga, gikk på hodet i gulvet og ble liggende i svime, skriver avisa Il Mesaggero i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før erobringsspranget hadde han lenket den nakne kjæresten - på 25 år - fast til senga med kjettinger og hengelåser. Kvinnen hadde i utgangspunktet ikke noe i mot dette, men ble betenkt da mannen ikke kom seg opp fra gulvet.

Brannvesenet

I sin nød måtte kvinnen rope om hjelp, og en eldre nabo av 50-åringen ringte brannvesenet som sørget for ekspertise som kunne sette kvinnen fri.

  «Batman», som til daglig har en ledende stilling i en bank i Siena, ble kjørt til sykehus med en brukket arm og symptomer på hjernerystelse.

 Naboene som ble tilkalt av bråket fulgte brannfolkenes og ambulansemannskapets redningsoperasjon i taushet, uten å gi fra seg så mye som et fnis.

  Men ryktene om episoden spredte seg over hele Siena, en by med rundt 70 000 innbyggere 180 km nordvest for Roma:

 Der er det nå ingen menn i 50-års alderen med armen i gips som våger å vise seg offentlig, av frykt for å bli tatt for å være selveste «Lynvingen».