Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Elverumspolitiet i stampe

Politiet er usikre på hvordan de skal gå videre når de i dag fortsetter letingen etter den 18 år gamle gutten som ble meldt savnet i Elverum torsdag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ettermiddag avsluttet politiet og Røde Kors leteaksjonen etter 18-åringen fra Rena, men de har ingenting nytt å gå etter. Dagen i dag skal brukes til å avgjøre hva som blir neste steg i saken.

- Men vi står helt i stampe, sier vaktsjef ved politiet i Elverum, Tore Alme.

Det har ikke kommet fram opplysninger som har gitt politiet noen holdepunkter i forhold til forsvinningen. De vil nå snakke mer med folk i området, og etterlyse gutten med bilde.

Både kamerater og familie av 18-åringen er avhørt, uten at det har kommet fram opplysninger som har gjort arbeidet lettere. Alme sier det er uaktuelt å lete videre i området hvor de allerede har avsluttet en leteaksjon.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling