EM i såpeopera

Sven-Göran Eriksson har trøbbel med å være trofast. Bør han miste jobben av den grunn?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KOMITEEN FOR HØY MORAL

skal i morgen avgjøre hvorvidt Sven-Göran Eriksson, eller «Svennis», får beholde jobben som landslagssjef. Treneren for kaptein David Beckham og de andre engelske fotballstjernene har som kjent hatt et forhold på si denne sommeren. Og det er ikke første gang den blonde svensken har vært utro. Forskjellen er at Det engelske fotballforbundet (FA) denne gangen er involvert - på flere måter:

Eriksson har hatt et forhold til sekretær Faria Alam i det samme forbund. Hun på side har stått i med FA-toppsjef Mark Palios samtidig. FA forsøkte så å selge avslørende materiale om Svennis{rsquo} krumspring med sekretæren til tabloidavisa News of the World i bytte mot at forholdet mellom sekretæren og toppsjef Palios ble hemmeligholdt. Det ble selvmål da avisa avslørte FAs taktikk. For øvrig er det styret i FA som avgjør hvorvidt den svenske treneren beholder jobben som landslagssjef.

«Kjærlighetsrykter kan koste Svennis jobben». Tittelen er hentet fra Dagbladet en aprildag for over to år siden. Da var det Storbritannias andre svenske superstjerne, Ulrika Jonsson, som fikk lunsjbesøk med någo attåt fra sin landsmann. Eriksson holdt kjeft da han ble konfrontert med påstandene om utroskap, i motsetning til hva Ulrikas mamma gjorde. Overfor den svenske avisa Expressen bekreftet hun at datteren hadde snakket til henne om møtene med Sven-Göran. Mamma Johanson uttalte: «Jeg tror de har ei framtid sammen.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer