Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Eman al-Obeidi løslatt

Men ingen journalister har fått treffe henne enda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Eman al-Obeidi er løslatt, sier en talsmann for libyske myndigheter under en pressekonferanse søndag lveld.
Opplysningen er ikke blitt bekreftet og ingen journalister har enda fått treffe henne, eller snakke med henne.

I går stormet den libyske kvinnen inn på et hotell i Tripoli med en megde utenlandske journalister,  for å fortelle at hun hadde blitt misshandlet og voldtatt av Kadhafis styrker.

Hun skrek høylytt at troppene bandt henne fast, misshandlet henne og førte henne bort til et sted hvor hun ble gruppevoldtatt. Kvinnen ble fort fort bort av myndighetpersoner og ansatte ved hotellet, og flere journalister ble sparket og slått i tumultene som oppstod.

Fem personer er arrestert etter kvinnens påstander om gruppevoldtekt. Myndighetene opplyser at en av disse er sønnen til en libysk polititopp.

Moussa Ibrahim, en talsmann for de liyske myndighetene, antydet på kveldens pressekonferanse at kvinnen er en prostituert som nektet å ta imot medisisk behandling, og at hun nå er hos sin søster i Tripoli.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media