Elsparkesykkel:

Emil (14) skadd - advarer andre

Sommeren er kraftig amputert for Emil Grindheim Lindås (14) fra Kvinnherad, etter at han ble skadd i en ulykke med elsparkesykkel. - Det var et sjokk for oss alle, sier moren til Dagbladet.

PÅ SYKEHUS: Emil Grindheim Lindås (14) ble lagt inn på Haukeland sykehus etter en ulykke med elsparkesykkel onsdag forrige uke. Foto: Privat
PÅ SYKEHUS: Emil Grindheim Lindås (14) ble lagt inn på Haukeland sykehus etter en ulykke med elsparkesykkel onsdag forrige uke. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Han har litt traumer etter hendelsen. Han skvatt veldig. Når man opplever noe sånt, tenker man på hva som kunne ha skjedd.

Det sier Camilla Grindheim Ekeland til Dagbladet. Sønnen hennes Emil (14) var forrige onsdag involvert i en ulykke med elsparkesykkel.

- Det var et sjokk for oss alle, sier moren, som opplyser at de vil stå fram i media for å advare andre.

Mistet kontroll

Emil skulle nemlig bare på en kjøretur med elsparkesykkelen da han så en bil komme kjørende mot ham på en smal vei.

- Da skvatt han, fordi det egentlig ikke var plass til både en elsparkesykkel og en bil på veien. Han føyk framover, for når han bremset mistet han kontroll. Bilisten hjalp ham og tok kontakt med faren hans, som ringte ambulanse, sier Camilla.

14-åringen ble først sendt til Stord Sjukehus, men da det ble klart at han hadde brudd i kjevepartiet og en brukket arm, ble han sendt videre til Haukeland sykehus i Bergen.

- Han var våken hele tida. Han kjente nok ikke smertene med en gang, for han var i sjokk og veldig redd. Han klarte ikke å åpne munnen, for han hadde ett brudd ved haken og ett ved kjeven, forteller moren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer