KVITTERING:  Svenske Emilia Englund har tatovert en McDonalds-kvittering på leggen. Kvitteringa viser det hun alltid bestiller når hun besøker den populære burgerkjeden. Foto: Privat
KVITTERING:  Svenske Emilia Englund har tatovert en McDonalds-kvittering på leggen. Kvitteringa viser det hun alltid bestiller når hun besøker den populære burgerkjeden. Foto: PrivatVis mer

Emilia (18) har tatovert en McDonalds-kvittering på leggen

- Angre? Nei, hvorfor skulle jeg gjøre det? Den er kjempekul!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Noen tatoveringer er litt mer annerledes enn andre. Det gjelder i hvert fall for tatoveringa til Emilia Englund fra Solna utenfor Stockholm.

18-åringen har nemlig tatovert en kvittering fra McDonalds bak på venstre legg.

- Jeg synes det var en artig greie. Jeg elsker det som står på kvitteringa og bestiller det hele tiden, sier hun til Expressen.

McDonalds-fan

På kvitteringa, som er datert 24. juli i år, står det at hun har bestilt en Big Mac, pommes frites, en brus, hvitløksdipp og chilli-cheese. Dette bestiller hun hver gang hun er på restauranten.

Hun forteller til Expressen at hun besøker den populære burgerkjeden et par ganger i måneden og etter hun har vært ute på byen.

- Vennene mine synes jeg er helt gal som tok tatoveringa. De som ser den når jeg går i byen hvisker til hverandre, sier Englund til den svenske avisa.

18-åringen forteller at også foreldrene synes det var en morsom tatovering. Tror du at hun kommer til å angre seg? Neppe.

- Nei, hvorfor skulle jeg gjøre det? Den er kjempekul!, sier hun til Expressen.

Inspirert av en nordmann

For to år siden tatoverte norske Stian Ytterdahl en McDonalds-kvittering. Historien gikk viralt over hele verden.

SPESIELL TATOVERING: Stian Ytterdahl angrer ikke for at han tatoverte McDonalds-regning på armen. Han fikk internasjonal oppmerksomhet for stuntet. Video: NTB Scanpix Vis mer

Englund forteller til Aftonbladet at det var Ytterdahl han som ga henne inspirasjon til å tatovere en McDonalds-kvittering.

- Jeg synes han hadde en god idé, også leste jeg noe om at han hadde fått gratis mat, sier hun til Aftonbladet.

Emilia delte bildet av tatoveringen på Facebook-siden til McDonalds og skrev under at hun gjerne ønsket favorittburgeren, Big Mac, gratis hele livet.

Ingen gratis mat

Den populære burgerkjeden har ikke kommentert innlegget, men flere følgere har kommentert at de synes det var et morsomt påfunn.

Til Aftonbladet forteller McDonalds at det ikke blir gratis mat på henne.

- Vi er så klart veldig takknemlig for at hun liker maten vår så mye, men hun får nok fortsette å betale for seg i framtiden også, sier pressesjef Marianne Ahlgren.

Dagbladet har vært i kontakt med Emilia Englund, men hun ønsker ikke å gi noen ytterligere kommentarer.