Emilie (18) forsvant sporløst for tre uker siden. Nå etterlyses hun internasjonalt

I dag skulle hun feiret bursdag, men politiet står fortsatt på bar bakke. 

FORSVUNNET: Emilie er 168 centimeter høy, med alminnelig kroppsbygning og har langt brunt hår. Hun var iført en langermet svart hettegenser med en svart bluse under, i tillegg til blå jeans og blå Adidas-sko.
FORSVUNNET: Emilie er 168 centimeter høy, med alminnelig kroppsbygning og har langt brunt hår. Hun var iført en langermet svart hettegenser med en svart bluse under, i tillegg til blå jeans og blå Adidas-sko. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Emilie Meng var 17 år da hun forsvant ved Korsør i Danmark for tre uker siden, men fyller 18 i dag.

Nå gjør dansk politi opp status for de tre siste ukene.

Så langt står de uten spor.

- Status er fortsatt at det siste vi vet om Emilie er at hun ble sett ved Korsør stasjon på morgenen søndag 10.juli , sier etterforskningsleder Marianne Roed fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til danske TVØst.

Politiet har fått inn flere hundre henvendelser om saken, som har vakt oppsikt i Danmark. Det er de glade for, samtidig som den enorme mengden tips av og til har ført dem på villspor.

Ikke hennes trøye

Denne uken ble det for eksempel kjent at det som trolig var 17-åringens trøye var funnet istykkerrevet omtrent tre kilometer unna stedet hun forsvant fra; en opplysning politiet senere måtte gå ut og dementere.

Det ble også kjent at to menn skal ha blitt fanget opp av videokameraer nær jentas hjem, og at politiet mistenkte dem for å ha noe med saken.

Heller ikke det viste seg å stemme.

- Selvfølgelig kommer det noen vilspor innimellom, men det vil det alltid gjøre i en etterforskning som er så omfattende som dette. Det kan ikke unngås, men det er såklart uheldig når det nærmest utvikler seg til en mediestorm, slik to av tingene har ført til, sier Roed til TV-kanalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer