Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Emilie Meng

Emilie Mengs far snakker ut etter funnet av datteren: - Finn den som drepte henne

17-åringen ble funnet død 1. juledag. 

BLE FUNNET DØD: Emilie Meng ble forsvant natt til 10. juli i fjor. Julaften ble hun funnet død i et tjern. Foto: Politiet i Danmark
BLE FUNNET DØD: Emilie Meng ble forsvant natt til 10. juli i fjor. Julaften ble hun funnet død i et tjern. Foto: Politiet i Danmark Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 17 år gamle Emilie Meng ble funnet død på julaften etter å ha vært savnet siden 10. juli i fjor.

Meng ble funnet i et tjern av en forbipasserende. Funnet ble gjort nær byen Borup på øya Sjelland, rundt 6 og en halv mil unna det siste stedet hun ble sett i live.

I forbindelse med en minneseremoni for 17-åringen i Korsør, møtte danske Se og Hør Emilie Mengs far, Nicolai Skovgaard.

- Uhyggelig å tenke på

- Selvfølgelig er det en trøst at vi ikke lenger skal leve i uvisshet om hva som har skjedd med henne. For uvissheten har alltid vært det verste.

Nå håper han at politiet skal finne ut hvem som står bak.

- Det er bra at politiet nå har noen spor de kan gå etter. Så mitt største ønske er at de finner den eller de ufølsomme menneskene som drepte henne. Det er uhyggelig å måtte tenke på hva hun kanskje har gjennomgått de siste minuttene av livet sitt.

Skovgaard og Emilie Mengs mor skilte lag for mange år siden, og han flyttet til Aalborg. Han har hele tiden holdt kontakt med datteren, selv om de ikke har sett hverandre så ofte.

Leter etter gjerningsmannen

17-åringen ble meldt savnet etter en bytur med flere venninner.

Ved Korsør stasjon sa hun i 04-tida ha det til to venninner som skulle videre med taxi, mens hun selv gikk til fots i retning foreldrenes hus, som ligger noen få kilometer unna. Dit kom hun aldri.

Etterforskerne har tidligere hatt flere teorier om hva som kan ha skjedd med jenta.

En av dem er at hun satte seg på et tog i retning København, eller en annen dansk by, samme natt som hun forsvant. Denne teorien er senere blitt avvist av etterforskerne.

Det har også ryktene om at Facebook-kontoen hennes var aktiv i etterkant av forsvinningen.

- Det siste vi vet sikkert om henne er at hun befant seg på Korsør stasjon denne morgenen. Etter det finnes ingen sikre spor, har visepolitimester Søren Ravn-Nielsen tidligere uttalt til Dagbladet.

Ifølge danske BT har politiet satt i gang et storstilt søk etter gjerningsmannen. Dødsårsaken er ennå ikke kjent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling