Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En 35-åring er mistenkt for voldtekt

En 35 år gammel mann er pågrepet av politiet, mistenkt for å ha voldtatt en ni år gammel jente i Ytre Namdal i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jentas beskrivelse av mannen og utsagn fra vitner førte til at 35-åringen ble pågrepet like før klokken 23.00 fredag. Voldtekten skal ha funnet sted i et skogholt ikke langt fra jentas hjem.

Vil ikke uttale seg

Voldtekten skal ha skjedd mellom 21.00 og 21.30 fredag kveld. Den 35 år gamle mannen ble pågrepet mindre enn en kilometer fra stedet der voldtekten skal ha funnet sted. Jenta var ute og lekte da mannen lokket henne med seg inn i et skogholt.

  Politiet fraktet fredag kveld mannen til Namsos, hvor han nå er i politets varetekt. Mandag fremstilles han for varetektsfengsling, opplyser Jens Olav Sæther, konstituert politimester ved Namdal politidistrikt.

Sendt til RiT

Sæther sier at ni-åringen er sendt til barneklinikken ved Regionsykehuset i Trondheim for undersøkelser. Politiet venter på en konklusjon derfra før den endelige siktelsen blir klar i morgen kveld eller mandag morgen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!