En ærlig dør til Norge

Det blir stadig flere eldre, stadig færre i arbeidsfør alder i vår egen befolkning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fremmedfrykten kan koste oss dyrt, derfor må vi ta et grunnleggende oppgjør med Frp's, LOs og Ap's innvandringsmotstand. Uviljen mot utenlandsk arbeidskraft må skyldes fremmedfrykt og ufornuft.

Manglende arbeidskraft er den store trusselen mot framtidas velferd. Uten flere hoder og hender vil samfunnet vårt lide store tap.

Dessverre er framtidsutsiktene disse: Det blir stadig flere eldre, stadig færre i arbeidsfør alder i vår egen befolkning. Det samme skjer i hele Vest-Europa, og landene ruster seg nå til den store konkurransen om arbeidskraften. På grunn av «Det rustne triangel», Ap, Frp og LO, er Norge i ferd med å tape kampen om arbeidskraften.

Mangel på arbeidskraft presser priser og renter opp, og problemene forsterkes om intet gjøres. De som har lån, betaler alt nå 1- 2 prosent høyere rente enn de behøver på grunn av dette. Det betyr mer for de fleste husholdningers økonomi enn selv Høyres skattelettelser. Hvor lenge vil nordmenn betale for fremmedfrykten?

Statistisk sentralbyrå har beregnet veksten i yrkesbefolkningen til 140000 personer fram til 2010. Samtidig kan behovet øke med ca. 320000 arbeidstakere (Holden-utvalget). Aetat stipulerer et innvandringsbehov på rundt 40000 i år 2010, pluss familier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer