Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En av de savnede er bortreist

Fem personer savnet i Ålesund. 22 behandlet på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En av de seks personene som har vært registrert som savnet etter ulykken i Ålesund i natt, var allikevel ikke hjemme da raset ble utløst.

- Vi har nå fått klarlagt at en av de seks var et annet sted i natt. Dermed er det fem savnede, sier fagdirektør Odd Veddeng ved Ålesund sjukehus til NRK Dagsnytt.

Ialt 22 personer har vært til behandling på sykehuset i natt og i morgentimene - 16 fra den katastroferammede boligblokka i Fjelltunveien 31 og fire fra en nabobygning.

- Bare to av de skadde er fortsatt på sykehuset til behandling. Den ene har kuttskader og den andre behandles for røykskader.  Tilstanden er ikke alvorlig for noen av dem, og de blir trolig utskrevet ganske raskt, sier fagdirektør Odd Veddeng.

Alle som har vært inn sykehuset til sjekk er samlet på Rica Parken Hotell.

BLUSSET OPP: Brannvesenet i arbeid ved boligblokken som kollapset i Fjelltunveien i Ålesund i natt. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
BLUSSET OPP: Brannvesenet i arbeid ved boligblokken som kollapset i Fjelltunveien i Ålesund i natt. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media