Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En av de svarte boksene fra ulykkesflyet i Iran er funnet

65 mennesker omkom i styrten.

STYRT: Redningsarbeidere har funnet den ene av de to svarte boksene fra passasjerflyet som styrtet i Iran for to uker siden. Foto: Aria Jafari / AP / NTB scanpix
STYRT: Redningsarbeidere har funnet den ene av de to svarte boksene fra passasjerflyet som styrtet i Iran for to uker siden. Foto: Aria Jafari / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Iranske redningsteam har funnet den ene av de svarte boksene fra flyet som styrtet i Iran for to uker siden. Trolig er det ferdsskriveren som er funnet.

Ferdsskriveren, som inneholder viktige flydata, ble funnet av redningsarbeidere på Dena-fjellet i det sørvestre Iran, melder det statlige nyhetsbyrået ISNA.

Flyet, et tomotors propellfly av typen ATR-72, styrtet 18. februar. Alle de 65 om bord omkom. Flyet var på vei fra hovedstaden Teheran til byen Yasuj i Isfahan-provinsen, men forsvant fra radaren om lag 45 minutter etter avgang.

Ulykkesårsaken er ikke kjent, men det var dårlig vær i området da ulykken skjedde.

Det dårlige været har også gjort redningsarbeidet vanskelig, og flere av de omkomne er ennå ikke funnet.

(©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!