En av Serbias rikeste menn kidnappet

En av Serbias rikeste menn, Miroslav Miskovic, ble mandag kidnappet av ukjente menn som krever 23 millioner kroner for å løslate ham, skriver Beograd-avisen Blic.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 56 år gamle forretningsmannen ble ifølge meldingene stanset på vei til flyplassen i Beograd, og deretter lempet inn i bagasjerommet i kidnappernes bil og kjørt til ukjent sted.

Miskovics sønn Marko greide med nød og neppe å unnslippe et lignende kidnappingsforsøk i slutten av mars, da ukjente forsøkte å stanse bilen han kjørte.

Miroslav Miskovic er storaksjonær i Delta Holding, som omfatter en rekke større serbiske, russiske og kypriotiske selskap som driver med alt fra bankvirksomhet til handel med biler, matvarer, møbler og andre virksomheter.

Kidnapping av velstående mennesker skjer stadig oftere i Serbia, og ofrenes familier gjør ofte sitt beste for å holde det hele skjult for politiet.

Sønnen til den tidligere tennisproffen Slobodan Zivojinovic og artisten Fahreta Jahic ble kidnappet for få måneder siden, men ble angivelig løslatt etter at foreldrene hadde betalt et ukjent beløp i løsepenger.

(NTB)