En av tre skutt

VÅLER (Dagbladet): En av de tre ulvehundene i Østfold ble i går ettermiddag skutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jaktlaget og miljøvernleder Rune Bergstrøm er imidlertid ikke sikre på at de vil klare å få avlivet de to gjenværende falske ulvene under de rådende forhold.

Sporsnø

Dag ut og dag inn i over fire uker har ulvelaget på åtte mann jaktet resultatløst, etter at man like etter at jakta startet klarte å skyte den første, 10. februar. Siden har jakta stått i stampe, helt til i går ettermiddag. Da var det endelig sporsnø, som imidlertid forsvant nesten like fort som den kom.

To til?

Det spekuleres derfor i hvorvidt myndighetenes jaktlag vil klare å ta livet av de siste to ulvehundene; berømte «Gyro» og en annen navnløs ulvehund.

Dyra beveger mye på seg i øyeblikket, noe som tyder på at de kan være på vei ut av reviret i søken etter nye jaktmarker.

ottar.jakobsen@dagbladet.no

#

TO LEVENDE, TO DØDE: Endelig kunne myndighetenes jaktlag notere en ny hybridfelling etter over fire ukers resultatløs jakt. Her holder miljøvernleder Rune Bergstrøm dyret opp like etter fellingen i går ettermiddag. # Foto: JOHN T. PEDERSEN

TO LEVENDE, TO DØDE: Endelig kunne myndighetenes jaktlag notere en ny hybridfelling etter over fire ukers resultatløs jakt.