En av verdens rikeste menn på ferie i Norge

Besøkte Geirangerfjorden.

BESØKTE VESTLANDET:  Jack Ma spiste hos kinarestauranten Long Cheng da han i helga var på ferie i Ålesund. Foto: Scanpix
BESØKTE VESTLANDET: Jack Ma spiste hos kinarestauranten Long Cheng da han i helga var på ferie i Ålesund. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En av verdens aller rikeste menn - skaperen av Asias svar på Ebay - benyttet helga til å reise til Vestlandet.

Alibaba-gründer Jack Ma ble observert i Ålesund sammen med et stort reisefølge.

Besøkte Geiranger Sammen med familien og livvakter var en av verdens rikeste personer på ferie i Norge. Den styrtrike kineseren har en formue på svimlende 184 milliarder kroner, ifølge Forbes.

Det eksklusive reisefølget dro gjennom Geirangerfjorden, som også dro videre til fugleøya Runde på Sunnmøre. Fuglefjellet på øya er det sørligste i Norge, og det mest artsrike sjøfuglstedet i Skandinavia.

Turen til Norge ble avsluttet på kinarestauranten Long Cheng i går formiddag. Dagbladet erfarer at turen til Norge var en del av Mas Europa-turne, hvor han har feriert de siste ukene.

Kinas største internettselskap Jack Ma er en tidligere engelsklærer som fram til i fjor var Asias rikeste mann. Han er verdens 33. rikeste person, og Kinas 2. rikeste, etter mannen med det passende navnet Li Ka-shing foran seg.

Han er sjef for Kinas største internettselskap som ble etablert i Hangzhou i 1999. Selskapet blir ofte omtalt som den kinesiske versjonen av eBay, men totalt håndterer selskapet flere transaksjoner enn Amazon, eBay og PayPal til sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer