En ble dyttet utfor et stup av kjæresten, en annen ble skremt for livet av sin

Her er årets morsomste videoer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(DBTV): Vi står på randen av året 2013, og mange kaster vemodige blikk på månedene som har gått. Det er tid for refleksjon og ettertanke, men vi i DBTV har dykket ned i våre arkiver for å også lette litt på stemningen før vi runder av 2013.

Vi begynner med den hysteriske videoen av kjæresteparet på Grand Canyon. I ført sikkerhetsutstyr og med alt klart for å gjøre sitt livs hopp, begynner kvinnen å tvile på om dette er noe hun virkelig vil. Kjæresten på den annen side er overbevist om at dette kommer til å bli hennes største opplevelse og gir seg ikke med å motivere kjæresten til å utføre hoppet. Det telles ned gang etter gang, men like nølende og skrekkslagen står kvinnen på kanten av det store stupet og vegrer seg. Til slutt tar kjæresten saken i egne hender og dytter henne utfor. På vei ned høres rop fra kvinnen om at hun vil slå opp.
Døra er låst, men ting forsvinner fra datteras soverom Vi lo alle godt av den smarte to-åringen som snek seg ut på natten for å bryte seg inn på storesøsterens rom og stjele fra henne. Etter mange klager fra søsteren satte foreldrene opp et overvåkingskamera i gangen. De kunne ikke tro at den lille krabaten kunne klare å dirke opp låsen på rommet hennes for å bryte seg inn. Hele familien fikk seg en skikkelig støkk da de så hvor intelligent og slu den lille virkelig var.

Her melder Doria (27) været splitter naken etter VM-veddemål Den franske TV-vertinnen og værmelderen Doria Tillier, satte seg selv i en kinkig situasjon da hun annonserte at dersom Frankrike tok seg til Brasil neste sommer, skulle hun gjennomføre en værmelding splitter naken. Det så ikke ut som om hun hadde mye å frykte etter det første oppgjøret i Ukraina, så viser det seg at Frankrike vinner 3-0 under returoppgjøret i Paris. Det til Tilliers store frustrasjon. Det var kanskje ikke så mange som helt trodde på at værmelderen ville gjennomføre løftet, men da været skulle meldes det kommende døgnet i går kveld, viste hun at hun er en kvinne for sitt ord.

Det må være tidenes mest ondskapsfulle spøk Etter inspirasjon fra den grufulle fimen «The Ring» ville James Williams virkelig skremme kjæresten mens hun sov. Etter flere uker med planlegging lagde Williams en dukke , lik  karakteren i filmen, med svart, langt hår og hvit kledning. Han festet den til TV-skjermen for å gjenskape en av de verste scenene i filmen. Williams fikk nok akkurat den reaksjonen han hadde håpet på, den stakkars jenta våkner opp til noe som ligner rop fra dukken og fikk en reaksjon vi sent glemmer. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer