- En dårlig taper

- Fridtjof Frank Gundersen er en dårlig taper, sier Frps generalsekretær Geir Mo. Han karakteriserer Gundersens påstander om at Hagen lider av begynnende forfølgelsesvanvidd som «tøvete» og «absurd».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette viser at Gundersen er mer opptatt av egne interesser enn av partiets. Han er en dårlig taper og står ikke til troendes, og han svikter de 60 som stemte på ham i Akershus på lørdag. Ikke minst svikter han dem som stemte på ham i 1997 og som trodde at han ville kjempe for Frps politikk, sier generalsekretær Geir Mo i Frp.

- Det har ikke skjedd noe nytt fra lørdag og frem til i dag. Det tilsier at Fridtjof Frank Gundersen mente det samme på lørdag som det han sa i dag. Forskjellen er at han tapte nominasjonen: Dobbelt så mange ville ha en annen kandidat, slår Mo fast.

Om Gundersens omtale av sin tidligere sjef som halvt paranoid, sier Mo:

- Slik personkarakteristikk er meningsløst, tøvete og absurd. De forteller mer om personen som kom med uttalelsene enn om Carl I. Hagen.

ABSURD:Frps generalsekretær Geir Mo mener Frie Franks karakteristikk av partiformann Hagen er absurde. Her er Mo i kamp mot andre "verstinger" i namsretten