ÉN DØD: En person døde etter en eksplosjonsartet brann i bilopphoggeri i Melhus i Sør-Trøndelag. To personer er kritisk skadd.
Foto: Fredrik Aas / NTB scanpix
ÉN DØD: En person døde etter en eksplosjonsartet brann i bilopphoggeri i Melhus i Sør-Trøndelag. To personer er kritisk skadd. Foto: Fredrik Aas / NTB scanpixVis mer

En død etter brannen på Melhus

To andre kritisk skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av de tre kritisk skadde som ble overført til sykehus i Bergen etter brannen på et bilopphoggeri i Melhus tirsdag kveld, er død. To andre er innlagt med kritiske skader.

Det opplyser Haukland universitetssykehus, melder Adresseavisen.

Det er fremdeles ikke kjent hva som førte til brannen ved et bilopphoggeri i Melhus i Sør-Trøndelag der tre personer ble kritisk skadd. Politiet var onsdag på befaring på stedet.

Den eksplosjonsartede brannen brøt ut ved Trondheim Bil-Demontering AS på Øysand i Melhus tirsdag ettermiddag. Brannvesenet fikk kontroll på brannen samme kveld, men det er fare for at bygningsmassen kommer til å kollapse. Derfor har politiet så langt ikke fått undersøkt stedet.

Tre menn ble overført til Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Sykehuset opplyser onsdag ettermiddag at en 30 år gammel mann er død av skadene. De to andre mennene er henholdsvis 42 og 27 år gamle.

To andre personer fikk legetilsyn etter å ha inhalert røyk under brannen.

Øyenvitner beskriver brannen som eksplosjonsartet, og det var kraftig røykutvikling.

- Vi har gjort avhør av vitner og flere personer, og vi fortsetter med det i dag. Vi håper dette vil gi et godt bilde av hva som har skjedd, sier Brækken.

(NTB)