En død etter frontkollisjon ved Flekkefjord

Mann (31) omkom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 31 år gammel mann hjemmehørende i Kvinesdal-området i Vest-Agder døde lørdag av skadene han pådro seg i en frontkollisjon ved Egenes øst for Flekkefjord.

Mannen ble svært alvorlig skadd og raskt fløyet til Stavanger universitetssjukehus etter ulykken, men livet sto ikke til å redde.

En annen mann på 22 år ble alvorlig skadd og flyttet til Stavanger universitetssjukehus etter at han først ble innlagt på Flekkefjord sykehus.

- Jeg har fått rapportert at han er kritisk skadd, opplyser operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt til NTB.

Ved Stavanger universitetssjukehus blir det opplyst at mannen har skader i bryst og buk og skal opereres. Tilstanden var lørdag kveld fortsatt ustabil og kritisk.

Ulykken skjedde ved 14-tiden på E39 ved Egenes øst for Flekkefjord. I den ene bilen satt en person, mens den andre bilen inneholdt fire personer. Alle ble brakt til sykehus. Lørdag kveld var en utskrevet fra Flekkefjord sykehus, mens to fortsatt var innlagt. Alle bortsett fra en, hørte hjemme i Kvinesdalsområdet.

Ifølge avisen Agder fikk bilen med de fire personene på vei østover sleng og havnet midt i fronten på en vestgående bil. Det var vinterføre og lett snøfall da ulykken skjedde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer