EN DØD, TRE SKADD:  Politiet på asylsmottaket i Ljusne utenfor Söderhamn i Sverige der en person døde etter stikkskader og tre andre personer ble skadd. Foto: Pernilla Wahlman / TT / NTB Scanpix
EN DØD, TRE SKADD: Politiet på asylsmottaket i Ljusne utenfor Söderhamn i Sverige der en person døde etter stikkskader og tre andre personer ble skadd. Foto: Pernilla Wahlman / TT / NTB ScanpixVis mer

En død etter stikkskader på svensk asylmottak. Ytterligere tre personer skadd

Utenfor Söderhamn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er død og tre er skadd etter at det skal ha oppstått et slagsmål på et asylmottak Ljusne i utenfor Söderhamn i Sverige.

Det melder svenske Expressen.

Den omkomne skal ha dødd på vei til sykehuset av stikkskadene han ble påført. De tre andre som ble skadd, skal ifølge Expressen ikke ha blitt påført livstruende skader.

Politiet i Söderhamn fikk først melding om bråk på asylmottaket rundt klokka 15. Situasjonen skal så ha utartet seg. Politiet skal ha sperret av et stort område rundt åstedet.

- Vi har ikke skikkelig grep om hva som liger bak dette her. Vi må ha tolker, sier Christer Nordström ved Gävleborg-politiet til avisa, som skriver videre at alt tyder på at slagsmålet oppsto internt på asylmottaket.

- Det finnes ingen opplysninger om at noen har kommet utenfra og begynt å bråke, legger Nordström til.

Politiet etterforsker nå hendelsen som et drap. Drapsvåpenet er ikke funnet.

Like før klokka 21 lørdag kveld opplyste politiet at de hadde pågrepet en person i forbindelse med politiaksjonen de iverksatte da meldingen kom til politiet.

Dagbladet oppdaterer saken.