Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En død, fem skadde i trafikkulykke

En mann omkom og fem andre ble skadd i en trafikkulykke ved Rydlandsvåg i Lindås kommune onsdag kveld. To biler og en traktor var involvert i ulykka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den omkomne, en mann i slutten av 50-åra, var alene i bilen han kjørte. En av de fem skadde pådro seg alvorlige bruddskader, mens de fire andre fikk lettere skader, fikk nettutgaven til Bergens Tidende opplyst ved Haukeland universitetssykehus seint onsdag kveld.

Ulykka skjedde på riksvei 57 ved Rydlandsvåg, en kilometer nord for Seim, rundt klokka 20.30 onsdag kveld. Til Bergens Tidende forteller øyenvitner at ulykkesstedet er på en bakketopp. Trolig har den ene personbilen, en Mercedes, prøvd å kjøre forbi traktoren på toppen av kneiken og truffet en Audi i motgående kjørebane. I sammenstøtet veltet også traktoren, slik at den endte med førerhytten inn mot en fjellvegg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling