Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En død, flere savnet etter eksplosjon i tysk fabrikk

Politiet har bedt innbyggere i nærheten om å holde seg innendørs.

EKSPLOSJON: En ildsøyle står til værs etter eksplosjonen i BASFs fabrikk i Ludwigshafen i Tyskland. Foto: Ralph Orlowski / Reuters / NTB scanpix
EKSPLOSJON: En ildsøyle står til værs etter eksplosjonen i BASFs fabrikk i Ludwigshafen i Tyskland. Foto: Ralph Orlowski / Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst en person er omkommet i en eksplosjon i kjemikonsernet BASFs hovedfabrikk i Tyskland. Seks personer er savnet, og seks er såret i ulykken.

Årsaken til ulykken, som skjedde ved selskapets fabrikk i byen Ludwigshafen sørvest i landet, er ikke kjent. Eksplosjonen skjedde ved et lasteanlegg for flytende gass og annen brennbar væske.

Politiet har bedt innbyggerne i både Ludwigshafen og nabobyen Mannheim om å holde seg innendørs, lukke vinduer og dører og slå av ventilasjonsanlegg.

Eksplosjonen forårsaket en stor brann, og redningsmannskapene regner med at slukkingsarbeidet vil pågå utover kvelden. En stor røyksøyle stiger opp fra stedet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!