Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En død og en alvorlig skadd i to ulykker i samme alpinanlegg

Politiet i Bodø: - Uforklarlig. Det var perfekte forhold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-årene er bekreftet død etter en ulykke i Vestvatn alpinanlegg i Misvær i Bodø kommune.

Han kjørte i et tre ved 12.45-tiden og ble erklært død da helsepersonell kom til ulykkesstedet, opplyser politiadvokat Trond Lakselvhaug til Dagbladet.

Bare en time og 20 minutter tidligere ble en mann i 20-årene alvorlig skadd i en utforkjøring i dert samme anlegget. Han blir fraktet med helikopter til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø.

- Det er to menn fra området, og de pårørende skal være tatt hånd om. Politiet er i ferd med å finne fram til vitner i bakken som kan ha sett de to ulykkene, Lakselvhaug.

Han har foreløpig ingen forklaring på hvordan to så alvorlige ulykker kan skje med med så kort mellomrom i samme oversiktlige alpinanlegg.

- Det var perfekte forhold for skikjøring i bakken i dag med skyfri himmel, sol og vindstille. Da jeg selv var i bakken forrige lørdag var det tett med folk, men dårligere forhold, sier politiadvokat Trond Lakselvhaug.

Den ene skal ha vært et fall etter en utforkjøring, mens en person skal ha kjørt i et tre i den andre ulykken.

Alpinanlegget er stengt inntil videre.

Vestvatn alpinanlegg ligger sør i Bodø kommune, omtrent 75 kilometers kjøring fra kommunesenteret.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media