En død og en savnet etter motorsykkelulykke

En 20 år gammel mann fra Vennesla i Vest-Agder er funnet død og en 24-årig kamerat fra samme sted er meldt savnet etter at motorsykkelen de satt på, havnet i elva ved Samkom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var like før klokka 16.30 søndag at den ene mannen ble funnet død. Foreldrene til de unge mennene var bekymret, og dro ut for å lete etter de to. Det var faren til den ene av mennene som fant den døde 20-åringen og motorsykkelen liggende på elvebredden ved siden av veien.

- Han ble funnet ved elvebredden. Vi tror at han som er savnet, er blitt ført ned med elva. Vi leter etter ham, men det er vanskelig på grunn av mørket og regnet, opplyser vaktleder Bjørn Hanssen ved Kristiansand politidistrikt til NTB.

Det var regn og glatt veibane da ulykken skjedde søndag ettermiddag. Det som normalt er en bekk ved siden av veien ved Samkom nord for Vennesla, var blitt til en elv på grunn av all nedbøren.

Det er i denne elva politiet frykter at 24-åringen er forsvunnet. Mannskaper fra politi og brannvesen søkte i kveld etter ham.

(NTB)