Christer Tromsdal om sjokkpåstanden i retten:

- En Donald Duck-historie

Den omstridte finansmannen Christer Tromsdal tror ikke at finansmogulen Kjell Inge Røkke ba om å få ham fjernet.

AVVISER: Christer Tromsdal tror ikke Kjell Inge Røkke ville betale torpedoen Jan Erik «Jannik» Iversen 100 millioner for å få ham «fjernet». - Jeg har ikke inntrykk av at Røkke vil meg noe vondt, sier Tromsdal. Foto: Gunnar Hultgreen / Dagbladet
AVVISER: Christer Tromsdal tror ikke Kjell Inge Røkke ville betale torpedoen Jan Erik «Jannik» Iversen 100 millioner for å få ham «fjernet». - Jeg har ikke inntrykk av at Røkke vil meg noe vondt, sier Tromsdal. Foto: Gunnar Hultgreen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RINGERIKE FENGSEL (Dagbladet): Jan Erik «Jannik» Iversen (62) hevdet i retten i dag, at mangemilliardæren Kjell Inge Røkke hadde bedt ham om å få Christer Tromsdal fjernet.

I Oslo tingrett sa Iversen han hadde hatt et møte med Kjell Inge Røkke, og at milliardæren var forbannet.

- Han (Kjell Inge Røkke, red.anm.) sa at han hadde betalt 100 000 kroner for båndet, og at han ville betale 1000 ganger så mye for å få fjernet Tromsdal.

Videre hevdet Iversen:

- Han (Kjell Inge Røkke, red.anm.) sa at Tromsdal skulle fjernes for godt og at prisen var 100 millioner. Han betalte meg 200 000 kroner uka etter.

Båtsertifikat

Bakgrunnen for den påståtte konflikten mellom Røkke og Tromsdal er den såkalte båtsertifikat-saken, hvor en utro svensk sjøfartsinspektør utstedte høyt klassifiserte båtsertifikater til flere norske forretningsmenn. En av dem som fikk sertifikat fra den svenske sjøfartsinspektøren var Kjell Inge Røkke.

Tromsdal, som for tiden soner en lengre bedrageridom i Ringerike fengsel, er selv innstevnet som vitne i saken.

- Donald Duck

- Etter min oppfatning er dette ikke noe annet enn en Donald Duck-historie fra «Jannik» Iversen, sier Tromsdal om sjokkpåstanden som falt i Oslo tingrett i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer