En drept, 18 skadd

SANDE/LARVIK (Dagbladet): Den 25 år gamle Ingvild Dale fra Oslo ble drept i en frontkollisjon på E18 nord for Sande julaften ettermiddag. I alt 18 personer er blitt skadd i flere trafikkulykker på såpeglatte veier i årets julehelg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hardt skadd ble den 25 år gamle kvinnen brakt med ambulanse til Buskerud sentralsykehus i Drammen, men etter få timer døde hun av skadene hun pådro seg i den kraftige kollisjonen. Ulykken skjedde ved 14.15-tida julaften.

Måtte skjæres ut

Øyenvitner har forklart at kvinnens bil begynte å vingle før den plutselig skar over i motsatt kjørefelt og kolliderte med en bil fra Tønsberg.

Det var svært glatt og stor trafikk på E18 da ulykken skjedde. Sammenstøtet var så kraftig at den 25 år gamle kvinnen måtte skjæres ut av bilvraket. I bilen som var på vei nordover satt det en familie på fire som var på vei til julefeiring. I hui og hast ble den 25 år gamle kvinnen og Tønsberg-familien brakt med ambulanser til sykehuset.

Såpeglatt

Kort tid etter ulykken i Sande kolliderte to biler i Sundbyveien i Røyken utenfor Drammen. Fire voksne ble kjørt til sykehus etter kollisjonen mellom to biler.

- Det var svært glatt veibane i området da ulykken skjedde, opplyser lensmannsbetjent Stein Olav Bredeli. Såpeglatt var det også i Veldrebakken i Brunlanes utenfor Larvik julaften. To personer ble sendt med ambulanser til Vestfold sentralsykehus i Tønsberg med alvorlige skader etter at to biler frontkolliderte. Ulykken skjedde ved 16-tida julaften og førte til at riksveien mellom Larvik og Nevlunghavn var stengt i vel en time, får Dagbladet opplyst ved Larvik politistasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer