En drept, fem skadd foran volleyballkamp

Supporter-bråk mellom Panathinaikos og Olympiaskos

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann ble drept og fem personer ble sendt til sykehusn etter opptøyer i forbindelse med en volleyballkamp for kvinner i Aten torsdag.

20-30 fans på motorsykler barket sammen med rivaliserende tilhengere utenfor en volleyballkamp mellom Panathinaikos og Olympiakos i den greske hovedstaden. Det ble kastet bensinbomber og steiner. Minst to biler og tre butikker ble ødelagt, opplyste politiet.

18 ungdommer ble brakt i forvaring, mens en 25 år gammel mann døde på vei til sykehuset av hodeskadene han pådro seg i sammenstøtene.

Panathinaikos og Olympiaskos er erkerivaler i gresk idrett. De to klubbene har lag i fotball, basketball og andre lagidretter. I det siste har det vært en rekke kamper mellom de to klubbenes tilhengere.

(NTB)

En drept, fem skadd foran volleyballkamp
BRÅK: En drept og fem skadde i tillegg til materielle skader ble resultatet etter supporter-bråk foran en volleyball-kamp i Athen. Foto: SCANPIX
BRÅK: En drept og fem skadde i tillegg til materielle skader ble resultatet etter supporter-bråk foran en volleyball-kamp i Athen. Foto: SCANPIX Vis mer