En drept i front-kollisjon på E6

Et vogntog og fem personbiler involvert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du tips eller bilder? Send oss epost, MMS/SMS til 2400 eller ring 24 00 00 00

(Dagbladet.no): Én person er drept og en hardt skadd, etter at et vogntog og fem personbiler var involvert i en front-kollisjon på E6 ved Biri i Oppland.

- En person er død og en hardt skadd. Tre personer er lettere skadd. , sier operasjonsleder Åge Norland ved Vestoppland politidistrikt, til Dagbladet.no.

Den hardt skadde satt fastklemt etter ulykken, og er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus. De tre andre ble fraktet til sykehuset p åLillehammer. Det samme ble sjåføren av den tsjekkiskregistrerte semitraileren, der han blir tatt hånd om for sjokk-skader.

Ulykken skjedde en kilometer nord for Biri, ved Svenes.

- Vi er ennå ikke helt sikre på hva som har skjedd, vitnebeskrivelsene så langt er noe vage. Men et av vitne har forklart at det var ekstremt glatt i det nordgående veifeltet. Den forulykkede kom kjørende denne veien. Det som mest sannsynlig har skjedd er at et av kjøretøyene kom over i feil felt, sier Norland.

Noen av bilene endte i grøfta etter det kraftige smellet. Havarikommisjonen for trafikkulykker og Statens vegvesen er nå på stedet for å foreta undersøkelser og målinger. E6 er for øyeblikket fremdeles stengt i begge retninger, men vil trolig åpnes i løpet av kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer