SKYTING PÅ NATTKLUBB: Ifølge politisjefen i Cincinnati skal flere hundre personer ha vært inne på nattklubben da skytingen fant sted, og det skal ha vært kaotiske tilstander. En person er bekreftet drept i skytingen og minst 14 andre er såret. Video: CNN Vis mer Vis mer

En drept og 14 såret på nattklubb i USA

Skyting på nattklubb. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er skutt og drept på en nattklubb i Cincinnati i den amerikanske delstaten Ohio, opplyser politiet i Cincinnati på Twitter.

15 skutt

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokken 01 lokal tid, skriver den lokale avisa WLWT, som rapporterer fra stedet.

En person er bekreftet drept i skytingen og 14 andre er såret, skriver WLWT.

Skytingen fant sted på Cameo Night Club i Kellogg Avenue.

Det er ikke kjent om noen er pågrepet, men politiet mener det kan ha vært to gjerningspersoner, melder WLWT og nyhetsbyrået AP.

De skadde er hentet med ambulanse og behandles på ulike sykehus i nærheten. Tilstanden til en av dem er kritisk, skriver WLWT.

Mistenker ikke terror

Motivet for skytingen er ikke kjent, men politiet mener det ikke er grunn til å mistenke terror på nåværende tidspunkt, opplyser assisterende politisjef Paul Neudigate på Twitter.

Kaotiske tilstander

Ifølge politisjefen skal flere hundre personer ha vært inne på nattklubben da skytingen fant sted, og det skal ha vært kaotiske tilstander.

Flere av gjestene skal ha løpt fra stedet.

- Mange av dem løp av gårde, beklageligvis. Mange av vitnene løp, men vi snakker nå med dem som er igjen, sier Neudigate til WLWT.

MANGE VITNER HAR FORSVUNNET: Kimberly Williams i Cincinnati-politiet er fortvilet over at vitnet har forlatt åstedet. Video: CNN Vis mer

Politiet gjennomfører nå avhør av vitner som er igjen på stedet.

- Vi står midt oppe i en forferdelig situasjon. Dette kommer til å bli en lang natt for politiets etterforskere, sier Neugigate.

Det er ikke første gang at denne nattklubben har vært åsted for skyting. Under nyttårsfeiringen ved inngangen til 2015 ble en mann skutt og såret utenfor nattklubben, og to andre slått ned, skriver NTB.

- Vi er klar over dette. Nattklubben har hatt noen utfordringer også tidligere, sier Neudigate.

Foto: 
Cincinnati Police
Foto: Cincinnati Police Vis mer

Saken oppdateres.