Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En dykker funnet omkommet

En 35 år gammel mann ble i ettermiddag funnet død ved Askholmen i Drøbaksundet. En annen dykker på 24 år er fortsatt savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leteaksjonen etter den savnede mannen pågår for fullt utover i kveld. Redningsleder Anstein Nordhagen ved Hovedredningssentralen Sør-Norge sier til NTB at overflatesøket med et Sea King-helikopter er avsluttet, men redningsskøyta «Odd Fellow» ligger ved ulykkesstedet, og et undervannskamera er i ferd med å undersøke området. Det deltar også dykkere i leteaksjonen.

De to mennene dykket ved skipsvraket «Edit», som ligger på mellom 60 og 75 meters dyp. Vitner observerte at 35-åringen kom raskt opp til overflaten, om lag 12 minutter etter at han og den savnede 24-åringen dykket ned.

- Det ble satt i gang opplivning raskt, men livet sto ikke til å redde, sier politioverkonstabel Ronny Samuelsen ved Follo politidistrikt til NTB.

Politiet vet ikke hva som er årsaken til ulykken.