Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En farse

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Spillet rundt mulla Krekar er en farse mer enn en tragedie. Etter hvert har han oppnådd en slags favorittstatus i mediene, en snill bamse som framstår som et eksotisk innslag i den norske hverdagen. Samtidig har norske myndigheter gjennom sine klossete handlingsmønstre mer bidratt til å gjøre ham til offer enn til terrorist. Arrestasjonen torsdag kveld bidrar til dette.
  • Men Krekars uttalelse til nederlandsk fjernsyn om selvmordsaksjoner viser også at karen så visst ikke er noen uskyldighet. Han bryr seg åpenbart ikke om lov og menneskerettigheter hvis de står i veien for de målene han har. Problemet er bare at norske myndigheter behandlet ham som om han representerte en trussel mot Norge. Enda verre er at vi har fått inntrykk av politisk innblanding i rettsprosessen. Mulla Krekar bør tas alvorlig som det han er - en religiøs og politisk ekstremist. Kanskje burde han heller utleveres til krigsforbryterdomstolen i Haag enn til Økokrim i Norge?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling