Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En fisker funnet, en savnet i Nord-Troms

Letemannskaper har funnet en av de to fiskerne som har vært savnet i Nord-Troms, i god behold. Søket etter den andre fiskeren pågår fortsatt for fullt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har fått melding om at den ene av de to fiskerne er brakt inn i live, forteller vaktsjef Rolf-Are Pettersen i Troms politidistrikt til NTB ved 16.30-tiden.

Ifølge Pettersen skal de to fiskerne ha hoppet på havet da den 35-fots store sjarken deres gikk på grunn natt til torsdag. Ved 11-tiden ble de to meldt savnet.

Hovedredningssentralen i Bodø satte i gang søk med en redningsskøyte og et helikopter fra Kystvakten. Ved 14-tiden ble båten funnet på grunn i Måsværsundet på vestsiden av Kvaløya, men de to fiskerne var ikke om bord.

Senere torsdag ettermiddag ble det igangsatt landsøk, og ved 16.30-tiden ble den ene av de to fiskerne funnet i live nord på Kvaløya. Da var også to av Sjøforsvarets motortorpedobåter satt inn i søket.

- Det er snøbyger og stiv kuling i leteområdet, forteller pressetalsmann Geir Mortensen ved Hovedredningssentralen til NTB.

(NTB)

Hele Norges coronakart