Finn.no:

- En føler seg mislykket som forelder

Tobarnsmoren «Helene» er en av flere som har lagt ut annonse anonymt på Finn, i håp om å få hjelp til julen.

JULEKVELD: Mange gleder seg til jul, men det finnes også mange som gruer seg fordi de ikke har nok til mat og gaver. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
JULEKVELD: Mange gleder seg til jul, men det finnes også mange som gruer seg fordi de ikke har nok til mat og gaver. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare få uker igjen til adventstid og julehøytida. Mange gleder seg, men det er også mange som gruer seg.

På Finn har det vært en økning i annonser på Torget fra familier som er i økonomisk knipe og trenger hjelp i juleperioden.

I år er det mulig å opprette annonser i de nye kategoriene «Hjelp til julegaver» og «Tilby julefeiring», skriver nettsida i en pressemelding.

Dagbladet har vært i kontakt med en av dem som ønsker hjelp på Finn. Hun ønsker å være anonym, noe hun også er i annonsen, fordi hun synes er vondt å stå fram som en av dem som har dårlig råd i jula. Vi kaller henne «Helene».

- En føler seg mislykket som forelder. Penger og gaver og slikt betyr ikke alt, men det betyr mye for barn som ikke forstår hvordan alt henger sammen. De ser bare hva de andre får, forteller hun til Dagbladet og fortsetter;

- Det er fint at Finn har et slikt tilbud slik at barn i Norge kan få en fin jul sammen med familien, i tillegg til masse kjærlighet.

- Glad for at noen bryr seg

For seks år siden ble mannen til «Helene» ufør og havnet i rullestol. Fra at begge hadde faste jobber, endte det med at hun også måtte si opp sin stilling for å ta vare på han og deres to barn. Hun forteller at jula byr på ekstra utgifter som de ikke har råd til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer