- En fornuftig gutt

OPPDAL (Dagbladet): - Det var aldri noe tull med Christian, sier onkelen som den savnede 18-åringen bodde hos under vinterferieoppholdet på Oppdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går var onkelen en av flere frivillige som gjennomførte en foreløpig siste leting etter Leksvik-gutten Christian Bachmann Langås.

- Vi går innom hvert eneste hus i området langs E6 sør for Oppdal sentrum, løfter på kjellerlemmer, ser i uthus og så videre, sier onkelen, som ledet dette frivillige letearbeidet.

Preget

Han er naturlig nok preget av den alvorlige saken, og har derfor ikke lyst til å si så veldig mye.
- Det er trasig å gå her og lete, sier han og forteller at det var han som kjørte 18-åringen og søskenbarnet til puben på Hotell Viking Nor fredag kveld.

- Det var siste gang jeg så ham, sier onkelen. Han har ingen formening om hva som kan ha skjedd med gutten

- Jeg kan ikke forstå det. Christian er en stille og fornuftig gutt. Det var aldri noe tull med ham, sier den fortvilte onkelen.

150 deltok

I tillegg til familien har en rekke venner og bekjente fra Leksvik vært på Oppdal for å delta i letearbeidet. Onsdag var hele 150 leksvikinger med i letingen. Savnedes far var også på Oppdal i går, for å få informasjon om etterforskningen. Han ønsket ikke å si noe om saken til Dagbladet.