- En fortsettelse av trakasseringen

Ingunn Yssen mener offentliggjøringen av Gerd-Liv Vallas sluttprosedyre er en fortsettelse av trakasseringen av henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingunn Yssen mener at offentliggjøringen av Gerd-Liv Vallas sluttprosedyre i LO-granskingen er en fortsettelse av trakasseringen av henne.

I advokat Håkon Blekens sluttprosedyre til Fougner-utvalget, som gransket striden mellom Valla og Yssen, kommer det blant annet fram at et fåtall av vitnene som forklarte seg til utvalget snakket negativt om Valla.

I en e-post til Dagsavisen skriver Yssen at saken for hennes del er avsluttet og at granskingsutvalget har trukket sin konklusjon. Hun skriver også:

- Det som fremkommer i Vallas partsinnlegg er det samme som hun har hevdet fra og med sin første pressekonferanse. Formen er riktignok enda krassere og man kan jo spørre seg om hvorfor en finner det betimelig å fortsette trakasseringen etter at saken er avsluttet.

Granskingsutvalgets leder Jan Fougner har ingen kommentar til kritikken om ensidig vinkling, som kommer fra blant andre tidligere seksjonsleder i LOs internasjonale avdeling, Øystein Gudim. I møtet med granskerne slaktet Gudim Yssens lederstil, men ikke noe av dette er med i utvalgets rapport som førte til at Valla gikk av som LO-leder.

(NTB)

<strong><b>SLÅR TILBAKE:</strong></b> Offentliggjøringen av Gerd-Liv Vallas sluttprosedyre i LO-granskingen er en fortsettelse av trakasseringen mener Yssen. Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX .
SLÅR TILBAKE: Offentliggjøringen av Gerd-Liv Vallas sluttprosedyre i LO-granskingen er en fortsettelse av trakasseringen mener Yssen. Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX . Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer