Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- En hardt skadd i brann på Bryne

Fire personer reddet seg ut, men en av dem skal være hardt skadd, etter en boligbrann på Bryne lørdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Fire personer reddet seg ut, men en av dem skal være hardt skadd, etter en boligbrann på Bryne lørdag morgen.

Brannen i andre etasje i en firemannsbolig på Klepp ble meldt litt før halv åtte, og den var slukket en halv time senere.

- Alle de fire som var i leiligheten kom seg ut. En av dem ser ut til å være hardt skadd. En kvinne var en stund savnet, men hun dukket opp et helt annet sted. Leiligheten er gjennomsøkt, og vi er sikre på at alle kom seg ut, sier operatør Øyvind Raustein i Rogaland politidistrikt til NTB.

En av de skadde ble fløyet med redningshelikopter til Haukeland universitetssjukehus i Bergen, mens to andre personer ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus, skriver Aftenbladet.no.

Brigadesjef Sven Kåre Hagevik ved brannvesenet i Sør-Rogaland sier til avisen at brannen utviklet seg dramatisk, og at en av dem som var i leiligheten ble reddet ut av en nabo, via en stige.

- En av våre røykdykkere tok seg inn i leiligheten og fikk hentet ut en annen person. Vi visste ikke hvor mange personer det var i leiligheten da vi ankom. Det så lenge ut til at det kunne være en person til inne i leiligheten, men da vi hadde søkt gjennom den, viste det seg heldigvis at det ikke var flere enn de tre skadde personene vi visste om, sier Hagevik. (NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!