En helt vanlig natt i Oslo

Nøyaktig en uke etter at en 24 år gammel student ble drept her utenfor Snorre Kompagniet, ble vaktene på nytt konfrontert med Oslo-volden. De måtte rydde opp i ett av mange slagsmål i hovedstaden natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kloke av erfaring visste polititjenestemennene som gikk på vakt denne kvelden at de ville få nok av voldshandlinger å ta seg av, trass i en massiv demonstrasjon mot vold i Oslo sentrum tidligere på kvelden.

Tårer, fakler, roser og hundrevis av tente lys utenfor nattklubben der Bernt Christian Thon Reppe ble drept, var for lengst glemt av mange da utestedene i Oslo nærmet seg stengetid natt til lørdag.

Smalt i knyttenever

Selv om hele inngangspartiet på Snorre Kompagniet var preget av plakater med «:Stopp volden», var det nettopp her et av slagsmålene skjedde.

Det startet helt klassisk: En full nordmann sparket til bilen til en utlending. Sjåføren spratt ut av bilen og slo til nordmannen i ansiktet. En kamerat av nordmannen stormet til for å komme mellom, mens utlendingen kastet seg inn igjen i bilen. I kampens hete fortsatte de to nordmennene å slåss med dørvaktene fra utestedene Snorre Kompagniet og The Sportsbar. Profesjonell opptreden fra vaktene gjorde at slagsmålet ikke utartet. Da tjenestemenn fra Delta-enheten i Oslo-politiet kom til stedet, hadde vaktene alt under kontroll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer