Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En hundrelapp dyrere med SAS

Passasjerene må betale for ekstra bensinregning på 2,6 milliarder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (ANB): Stigende priser på flybensin kommer til å bli en dyr affære for SAS. Og det er kundene som må betale prisen.

SAS er allerede økonomisk presset, og de ekstra omkostningene den stigende prisen på flybensin kommer til å utgjøre, kommer til å heve billettprisen markant, skriver Jyllands-Posten.

De reisende må regne med å betale mellom 105 og 125 kroner ekstra for en flybillett på litt over 2.000 kroner.

Ekstraregningen på bensin er ifølge den danske nettavisen beregnet til opp mot 2,6 milliarder kroner.

Det er nettopp på grunn av denne ekstrautgiften at flyselskapet presenterte underskudd for første kvartal i år selv om flyselskapet hadde flere passasjerer og var bedre til å fylle opp flyene.

Selskapet satset på at prisene kom til å synke igjen, men slik gikk det ikke. På toppen av bensinregningen kommer pilotaksjonen i januar, som kostet SAS over 200 millioner kroner.(ANB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling