«En jente sa til og med at jeg var en forferdelig person fordi jeg ikke aborterte vekk Christian»

Hjertevarm video av mor som elsker sønnen sin uansett hvor mange som stirrer og hvisker om ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lacey Buchanan rørte tydeligvis ved en nerve da hun la ut videoen du kan se i vinduet over.

I løpet av kort tid er den sett av nesten ti millioner på YouTube, i tillegg til at hun har mottatt enorme mengder støtteerklæringer, melder ABC News.

I videoen, som hun først la ut på nettsida GodTube, forteller hun historien om seg og Christian, sønnen som lider av en svært sjelden sykdom. Diagnosen Tessier cleft har ført til at guttungens øyne aldri ble formet som de skulle, og at han ikke kan lukke munnen.

Lacey Buchanan sier i videoen at det føles som en seier når lille Christian på 14 måneder gliser tilbake til dem som styrrer på ham og begynner å hviske i skjul om den misformede babyen.

- Skjønnhet stikker dypere For reaksjonene på sønnens utseendet har vært mange og vonde, forteller Lacey i videoen.

- En jente sa til og med at jeg var en forferdelig person fordi jeg ikke aborterte vekk Christian, sier hun.

Til ABC News forteller mora at hun aldri hadde sett for seg at videoen hennes skulle nå ut til så mange, og røre millioner verden over.

- Men jeg er glad for at Christian er blitt ansiktet utad for dette, at skjønnhet stikker så mye dypere enn hvordan du ser ut, sier hun.

Sønnen ble født uten øyner og måtte gjennomgå ansiktsoperasjoner da han bare var fire dager gammel. Sykehuset trengte to måneder bare på å finne ut av hva den lille guttungen led av. Rundt 50 personer på verdensbasis skal ha sykdommen lille Christian har.

- Gikk gråtende fra butikken Livet ble dermed snudd på hodet for den lille familien, og Lacey og ektemannen visste fint lite om hvordan de skulle gi en blind gutt en god oppvekst. Reaksjonene fra andre var de heller ikke forberedt på.

- Første gangen jeg tok ham med til butikken hadde jeg ikke ventet meg at jeg skulle gråte da jeg dro fordi folk hadde hvisket bak ryggen min. Det var noe jeg måtte venne meg til, sier hun.

Etter at videoen ble spredt for alle vinder på nettet, har Buchanan nå fått kontakt med andre som har samme lidelse, noe hun mener gjør jobben hennes lettere.

- Latteren hans betyr alt for meg - Jeg prøver å ta de rette valgene for Christians skyld. Det at jeg kan ha kontakt med noen som har levd med det allerede, gjør det lettere for meg, sier hun.

Først i slutten av videoen snur hun Christian slik at seerne kan få se ansiktet hans. Hun sier at hun er svært lettet over at han er blitt en glad og god gutt.

- Når han er gammel nok kan vi spørre ham om han er glad for at jeg lot ham leve. Latteren hans betyr alt for meg, han er 14 måneder gammel, men betyr mer enn hva folk flest noen gang gjør, sier hun.