Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En journalist får lov til å stille Obama ett spørsmål

Myntkast bestemte at Annette Groth får stille pressens eneste spørsmål.

GROTH FÅR STILLE SPØRSMÅL: Det stilles bare ett spørsmål fra en journalist til Obama. Annette Groth og NRK vant Stoltenbergs myntkast over hvem som skulle stille spørsmål. Foto: Scanpix/Dagbladet/Anders Grønneberg
GROTH FÅR STILLE SPØRSMÅL: Det stilles bare ett spørsmål fra en journalist til Obama. Annette Groth og NRK vant Stoltenbergs myntkast over hvem som skulle stille spørsmål. Foto: Scanpix/Dagbladet/Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Etter myntkast på Statsministerens kontor ble det avgjort at NRKs journalist Annette Groth blir den eneste norske journalisten som får stille Obama et spørsmål under hans norgesbesøk.

Etter Obamas møte med statsminister Jens Stoltenberg er det satt av tid til ett spørsmål fra internasjonal presse og ett spørsmål fra norsk presse til den amerikanske presidenten.

Kampen om hvem som skulle få det norske spørsmålet sto mellom NRK og TV 2. Den ble avgjort ved at statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen kastet «kron og mynt» med en amerikansk penny på Statsministerens kontor onsdag ettermiddag, ifølge NRK.

NRK ønsker nå forslag fra sine lesere om hvilket spørsmål Groth bør stille.

Hva ville du spurt Obama om?

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media