Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- En klok avgjørelse

Advokat John Christian Elden karakteriserer løslatelsen av Gamal Hosein som en «klok avgjørelse».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elden mener påtalemyndigheten har ansvaret for løslatelsen.

- Når påtalemyndigheten velger å ikke møte til en berammet straffesak, så må konsekvensen være løslatelse. Selv om statsadvokaten er sykmeldt, kunne politiadvokaten - som har fulgt hele saken - møtt, sier Elden.

- Strider det ikke mot folks rettsoppfattelse at en mann som er dømt for drap, blir løslatt før saken er endelig avgjort?

- Det er et argument jeg ikke har noen forståelse for. Han er uskyldig til det måtte foreligge en rettskraftig dom. Jeg merker meg også at retten fastslår at det ikke er unndragelsesfare, sier Elden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling