Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En kvinne overkjørt og en kvinne påkjørt da bil begynte å rulle

To kvinner skadd - ustabilt for en.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To ryggende biler krasjet i ettermiddag i Bøleråsen boligområde i Langhus, først uten at noen kom til skade. Men da de gikk ut av bilene begynte ting å gå galt, opplyser politiet. 

- Slik vi har forstått dette, så var det en kvinne 40-årene som først gikk ut av bilen. Bilen begynte å rulle, kvinnen falt og hun ble overkjørt av bilen, sier operasjonsleder ved Follo politidistrikt. 

En mann som var fører av den andre bilen skal da ha forsøkt å stoppe den rullende bilen, og gikk inn i den. Dette endte med at han kjørte på en kvinne i 60-årene som hadde vært passasjer med ham. Den rullende bilen endte sin ferd ned en trapp og inn i en vegg, men ingen kom til skade i dette sammenstøtet. 

Mannen som forsøkte å stoppe den ryggende bilen kom heller ikke til skade. Begge kvinnene er skadet.

En av dem, kvinnen som ble overkjørt er sendt til Ullevål sykehus. Den andre kvinnen er sendt til Ahus i Lørenskog. Begge i ambulansehelikopter.

- Tilstanden for pasienten som er sent til Ahus er ustabil, opplyser kommunikasjonssjef Geir Boye Lindhjem. 

Politiet kan foreløpig ikke si noe om hvor alvorlig skadd kvinnen som ble sendt til Ullevål er. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling