En kvinne sendt til sykehus etter husbrann

Brann i boligkompleks i Tromsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I ettermiddag brøt det ut brann i et boligkompleks i Tromsø.

Nordlys meldte at totalt sju personer var registrert med bopel på adressen. Av disse var tre evakuert og ytterligere to gjort rede for.

Måtte lete etter beboere Avisa meldte videre at to unge menn ikke var gjort rede for.

- Av de to er det nå gjort rede for en. Vedkommende var ikke til stede da brannen begynte, forteller operasjonsleder Gunnar Baardsen i Troms politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har hatt mangelfull informasjon på de to, ingen av de var folkeregistrert med adresse i Conrad Holmboes veg, og det er nå én de ikke har kontroll på.

- Vi har et navn på vedkommende, men det er mange som heter det. Vi driver pågående etterretning for å finne ham, sier han.

På sine nettsider skriver politiet at vedkommende ikke er å regne som savnet på åstedet.

Søker fortsatt i komplekset Brannvesen rykket ut med flere kjøretøy, og politi og ambulanse er til stede. Boligen var overtent og mye vind har bidratt til rask spredning av brannen. Det er pågående ettersøkingsarbeid.

- Vi har ikke søkt gjennom hele boligkomplekset, fordi det er seksjonert litt her og der. Det er mye masse å lete gjennom for røykdykkerne, og det drives fortsatt ettersøking på stedet, sier Baardsen.

Brannen ble meldt inn 16.48 i dag. Ifølge Nordlys' reporter er boligen totalskadd. En person som har inhalert noe røyk er sendt til legevakta.

Politiet har anbefalt at beboere i to nabohus forlater husene, på grunn av røyk. Det er ikke fare for at brannen sprer seg til disse byggene.