Skredet i Gjerdrum:

- En liten seier

Politiet er godt fornøyde med funnet som ble gjort mandag morgen.

FUNN: Anders Mansaas, politioverbetjent i Øst politidistrikt, forteller at det er en liten seier for politiet at de mandag fant en person i skredområdet i Gjerdrum. Video: Bjørn Langsem. Reporter: Øistein Monsen. Dronefoto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi er godt fornøyde med at det er blitt funnet ytterligere en person. Forstå meg rett, og det håper jeg at dere gjør, men målet vårt er å finne savnede personer og når vi gjør det er hver person verdt en liten seier.

Det sier seksjonsleder i Øst politidistrikt, Anders Mansaas til Dagbladet, etter at det ble gjort funn av en omkommet person mandag morgen, rundt klokka 07.30.

Personen ble funnet kun få meter fra fylkesvei 120 og frigitt fra massene rundt klokka 11.

Det er Mansaas som har ledet søket etter de personene som har vært antatt omkommet etter skredet. Etter alt og dømme er alle ti personene nå funnet.

- Vi kan ikke bekrefte identiteten til personen som ble funnet i dag tidlig. Der gjenstår det fortsatt et arbeid, sier Mansaas.

Fulgt samme taktikk

Mansaas forteller videre at det har vært viktig for politiet å ta vare på den systematikken og taktikken som politiet har brukt for å søke helt siden skredet gikk.

- Vi må innhente og finne informasjon, som vi kan bruke til å igangsette de aktive søkene våre. Den informasjonen vi har indikerer at noen områder er mer aktuelle enn andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer