SPERRET AV: Voldtekten skal ha skjedd natt til søndag. Politiet har sperret av en campinghytte i forbindelse med etterforskningen, men har ikke villet bekrefte om det var her voldtekten fant sted. Foto: Privat
SPERRET AV: Voldtekten skal ha skjedd natt til søndag. Politiet har sperret av en campinghytte i forbindelse med etterforskningen, men har ikke villet bekrefte om det var her voldtekten fant sted. Foto: PrivatVis mer

En løslatt i voldtektssaken i Hemsedal

Tre menn siktet for voldtekt av 18-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av de tre mennene som er siktet for å ha voldtatt en 18 år gammel kvinne i Hemsedal er løslatt.

Bakgrunnen for løslatelsen er at politiet ikke lenger mener det er fare for bevisforspillelse.

- Han er løslatt, uten at det har noen betydning for siktelsen. Etter avhør anser vi at det ikke er fare for bevisforspillelse, sier politiadvokat Per Thomas Omholt i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Politiet vil vurdere om de to andre også skal løslates eller fremstilles for varetektsfengsling når de er ferdig med avhørene onsdag.

Voldtekten skal ha skjedd natt til søndag. Politiet har sperret av en campinghytte i forbindelse med etterforskningen, men har ikke villet bekrefte om det var her voldtekten fant sted.

- Etterforskningen så langt har styrket siktelsen, slik vi ser det. Utover det kan jeg ikke gå inn på detaljer om etterforskningen, sier Omholt.

Politiadvokaten sier at siktelsen er lik for de tre mennene, men at det er normalt med vide siktelser så tidlig i en voldtektssak. (©NTB)