Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En mann og en kvinne er funnet døde i skogområde utenfor Sarpsborg

Dødsfallene etterforskes som mistenkelige.

MISTENKELIG DØDSFALL: To personer ble lørdag funnet døde i dette området på Grålum utenfor Sarpsborg sentrum. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
MISTENKELIG DØDSFALL: To personer ble lørdag funnet døde i dette området på Grålum utenfor Sarpsborg sentrum. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Vet du noe om denne saken? Tips oss på telefon 24 00 00 00, e-post 2400@db.no eller sms/mms 2400.

SARPSBORG/OSLO (Dagbladet): Østfold politidistrikt har satt igang etterforskning etter at en mann i slutten av 20-årene og en kvinne i begynnelsen av 40-årene ble funnet døde i et skogsområde. Det var en turgåer som fant det første liket. Det andre liket ble funnet i nærheten av politiet som kom til stedet.

Funnet i skogsområde De to ble funnet i et skogsområde utenfor Sarpsborg, og politiet vet ikke hvor lenge de har ligget der. Politiet er tilbakeholdne med informasjon, og sier det er for tidlig å konkludere med hva som har skjedd. Så langt etterforskes det som mistenkelige dødsfall. 

- Vi kan ikke si så mye, men jeg vil presisere at vi så langt ikke har holdepunkter for å slå fast at det har skjedd noe straffbart. Vi kan heller ikke utelukke noe, sier politiadvokat John Skarpeid til Dagbladet.

Obduksjonsrapporten er ikke ventet før på mandag. Det er ikke klart hvor lenge de har ligget døde på stedet. Begge har vært meldt savnet, ifølge politiadvokaten.

Han opplyser at de har «nokså sikre funn på stedet» som sier hvem de to personene er. Arbeidet med å varsle pårørende er i gang.

- Vi vil ikke gå ut med informasjon om hva slags relasjon disse to har ennå, sier Skarpeid.

Politiadvokaten vil heller ikke si om de er kjent for politiet fra før.

Sikrer spor Krimteknikere undersøker nå stedet hvor de ble funnet.

- Vi har kriminalteknikere på funnstedet som nå er i gang med å sikre eventuelle spor. Samtidig er vi i gang med å avhøre vitner. Vi arbeider også med å varsle pårørende, skriver Skarpeid i en pressemelding.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media